New PT member – Gøran Langeland

Final post about our new Power Team members 2017 is about young Norwegian fly angler Gøran Langeland, and we will post this in his home language.
Gøran, -91 modell fra Sandnes med lidenskap for fluefiske etter laks. Født & oppvokst i Sandnes har gjort vestlandselvene til sitt hjemsted, der dagene tilbringes med korte tohånds eller switch stenger.

DSC09709

Gøran startet sin karriære i Bjerkreimselva som 10-åring. I dag har Gøran et øye for detaljer, både når det kommer til kasteteknikk, fluevalg & tilpassing av snører til enhver situasjon – ingenting er etterlatt til tilfeldigheter. Gøran er en flittig fluebinder som tilbringer mye av vinteren forran bindestikka. Han har utviklet flere solide fiskefangere & har viderutviklet flere mønstre for å passe for disse lokale elvene.

Leave a Reply