Guideline Power Team samling

Både det Norske og Svenske Power Teamet var samlet denne helga, i Stjørdalselva, Hembre Gård. Vi skulle teste alle våre nyheter og øvrig sortiment og ikke minst treffe hverandre og bli godt kjent. Dette ble veldig fine dager, og ikke minst utrolig lærerikt. Gutta synes det var hyggelig og endelig treffes, så her ble mange nye kontakter etablert.

Tilbakemeldingene fra teamet angående samlingen var veldig bra, de følte at de fikk oppdatert seg maksimalt om utstyret, og alle fikk denne gode team følelsen. Og ikke minst en opplevelse  om at de virkelig var en del av et stort team. Dette kunne ikke blitt bedre, og nå er alle gutta klare for og møte tusenvis av fiskere på vårens demoer og kurser, der mange spørsmål må besvares om utstyr og kasteteknikk.

Jan Erik Granbo – Guideline Sales Norge

Leave a Reply